Untitled Document

Home

Nieuws/agenda

Trainingstijden

Contributie

Reglement

Het bestuur

Foto's

Wedstrijden

CollageInternos

Nieuws/agenda

Nieuws Agenda

Opgave Stratenvolleybaltoernooi 2017

Heb je ook weer zin om te volleyballen? Leuk! Je mag je weer inschrijven voor het Internos Stratenvolleybaltoernooi. De editie 2017 vindt plaats in de week van 30 oktober tot en met 3 november. Opgaves ontvangt de organisatie graag voor woensdag 18 oktober.

Lees verder >


Stratenvolleybal succesvol verlopen

Afgelopen maandag- en woensdagavond vond het Internos Stratenvolleybaltoernooi plaats. Dit jaar, doordat er minder inschrijvingen waren dan anders, in een andere opzet dan voorgaande jaren. In voorgaande edities werd er op alle avonden van de week gespeeld met als hoogtepunt de finales op de vrijdagavond.

Lees verder >


Stratenvolleybaltoernooi 2016 van start

Het Internos Stratenvolleybaltoernooi ziet er dit jaar iets anders uit dan u gewend bent. We spelen dit jaar met een jeugdpoule en een volwassenen A-poule. Er wordt alleen op de maandag (31 okt) en de woensdag (2 nov) gespeeld. Het team dat de meeste punten weet binnen te slepen, is winnaar van het Stratenvolleybaltoernooi.

Lees verder >


Opgave Stratenvolleybaltoernooi 2016

In Stedum staat normaliter de week na de herfstvakantie in het teken van het Stratenvolleybaltoernooi. Dit jaar schuiven we vanwege de GPS tocht een week op. Het Internos Stratenvolleybaltoernooi wordt georganiseerd van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november. U kunt zich vanaf nu aanmelden.

Lees verder >


Wedstrijdschema online

Het wedstrijdschema staat nu ook op onze website. Zie in het menu de pagina 'Wedstrijden'. De bijzonderheden staan daarbij vermeld. De uitslagen zijn te zien op de website van de Noordelijke Volleybal Competitie (NVC).

Lees verder >


Schema Internos Stratenvolleybaltoernooi 2015

In Stedum staat de week na de herfstvakantie al jaren in het teken van het Stratenvolleybaltoernooi. Ook dit jaar wordt er door volleybalvereniging Internos een Stratenvolleybaltoernooi georganiseerd. Deze vindt plaats van maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober.

Lees verder >


Steempies en Cracks & Crucks winnen 35e volleybaltoernooi

Van 20 t/m 24 oktober jl. werd het jaarlijkse Internos Stratenvolleybaltoernooi georganiseerd. Er deden in totaal 12 teams mee, waarvan 3 jeugdteams. De jeugd speelde eerst een hele competitie, waarna er op de finaleavond nog een halve competitie gespeeld werd. De winnaar zijn de jongens en meiden van Steempies geworden. Als 2e zijn Swaggerboys geëindigd en als 3e De Zwabbertjes. De Zwabbertjes kregen, als aanmoedigingsprijs, een heerlijke slagroomtaart.

Lees verder >


Internos stratenvolleybaltoernooi 2014

Ook dit jaar wordt er weer een stratenvolleybaltoernooi georganiseerd door volleybalvereniging Internos. Het toernooi vindt plaats van maandag 20 tot en met vrijdag 24 oktober 2014. Wil je meespelen, geef je team dan voor 1 oktober op via dit inschrijfformulier.

Lees verder >


Start seizoen 2014-2015

Deze week begint voor ons het volleybalseizoen 2014-2015. De eerste training voor heren en dames is dan ook morgen, maandag 25 augustus. Vanaf 19:30 uur gaan we van start, onder leiding van Hans. Alle leden zijn welkom.

Lees verder >


Start recreatief volleybal

De recreanten starten woensdag 4 september 2013 met het seizoen 2013-2014. Dat gebeurt middels een hapje en een drankje aan de Triezenbergstraat, buiten op het grasveld (waar vroeger de bloemenkassen stonden). Tijd: 20:00 uur. Zelf even een stoel meenemen a.u.b..

Lees verder >


Heren wedstrijd team uit competitie

Het herenteam van Internos heeft een gebrek aan leden. Daarom heeft het team besloten zich terug te trekken uit de NVC competitie.

Lees verder >


Volleybaltrainer dames, heren en jeugd gezocht

Volleybalvereniging Internos Stedum is op zoek naar een nieuwe trainer (man/vrouw). De nieuwe trainer wordt gezocht voor het invullen van de trainingen van het dames- en heren wedstrijd team (eventueel ook de jeugd). Deze trainen beide op maandag, in de sporthal aan de Bedumerweg in Stedum.

Lees verder >


Website Internos de lucht in
Welkom op de nieuwe website van Internos Stedum. Bij deze nodigen we iedereen uit om nieuws-items aan ons te melden. Heb je een leuk bericht mail dit dan naar info@internosstedum.nl. Mits relevant zetten we het op de site.
Lees verder >

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 © Internos Volleybal Sportgebouw Bedumerweg tel. 0596 - 55 14 53 Stedum 2010  Contact