Untitled Document

Home

Nieuws/agenda

Trainingstijden

Contributie

Reglement

Het bestuur

Foto's

Wedstrijden

CollageInternos

Nieuws/agenda

Steempies en Cracks & Crucks winnen 35e volleybaltoernooi
Saturday, November 1, 2014

Van 20 t/m 24 oktober jl. werd het jaarlijkse Internos Stratenvolleybaltoernooi georganiseerd. Er deden in totaal 12 teams mee, waarvan 3 jeugdteams. De jeugd speelde eerst een hele competitie, waarna er op de finaleavond nog een halve competitie gespeeld werd. De winnaar zijn de jongens en meiden van Steempies geworden. Als 2e zijn Swaggerboys geëindigd en als 3e De Zwabbertjes. De Zwabbertjes kregen, als aanmoedigingsprijs, een heerlijke slagroomtaart.

Bij de senioren werden de teams over 2 poules verdeeld en in deze poules werd er ook een hele competitie gespeeld waarbij de nummers 1 en 2 van beide poules door gingen naar de kruisfinales op de vrijdagavond. In poule A is Bouwbedrijf Hofman als 1e geëindigd en Triezenbergstraat als 2e. In poule B zijn Cracks & Crucks en Borglanden als 1e en 2e geëindigd.
De kruisfinales werden op tijd gespeeld (2 keer 10 minuten). De eerste wedstrijd ging tussen Borglanden en Bouwbedrijf Hofman. De eerste set werd door Bouwbedrijf Hofman gewonnen met 16-15, de tweede set werd door Borglanden gewonnen met 20-11. Doordat Borglanden een beter doelsaldo had gingen zij door naar de finale. De 2e halve finale ging tussen Cracks & Crucks en Triezenbergstraat. Deze wedstrijd werd door Cracks & Crucks gewonnen, met de setstanden 15-12 en 20-13. De wedstrijden om te bepalen wie er 1, 2 of 3 was geworden werden op punten gespeeld. In de troostfinale, spelen om de 3e plaats, won Bouwbedrijf Hofman met 2-0 van Triezenbergstraat, de setstanden waren 25-21 en 25-21. De finale tussen Borglanden en Cracks & Crucks werd gewonnen met 2-0 door Cracks & Crucks. De setstanden waren 25-14 en 25-19.
De einduitslag is als volgt: 1. Cracks & Crucks, 2. Borglanden, 3. Bouwbedrijf Hofman, 4. Triezenbergstraat, 5. Beide Handjes, 6. Borgweg 7. Struners, 8. Hun, 9.Bedumerweg.
Ook bij de volwassenen was er een taart, als aanmoedigingsprijs, deze werd gewonnen door Bedumerweg. Doordat er niemand van dit team aanwezig was hebben de jongens en meiden van Hun de prijs gekregen, omdat zij voor het eerst punten hebben gehaald sinds zij met het toernooi meedoen. De taarten bij zowel de jeugd als senioren werden aangeboden door Albert Heijn Scheffers uit Loppersum.
De jeugd kreeg een attentie in de vorm van een glas met snoep en de volwassenen kregen ieder een vulpotlood. Alle deelnemers kregen ook nog een schrijfblokje met een pen, omdat dit het 35e toernooi was. De commissie, bestaande uit Janet Dijkstra, Sikko Voorma en Catharina Reker, willen langs deze weg alle spelers, vrijwilligers en publiek bedanken die er samen weer een fantastisch toernooi van hebben gemaakt.
In de week van 26 t/m 30 oktober 2015 is het volgende stratenvolleybaltoernooi, schrijf deze data alvast in je agenda.

 

 

 

 

 

 

 


 © Internos Volleybal Sportgebouw Bedumerweg tel. 0596 - 55 14 53 Stedum 2010  Contact